Spillkveld hos Anders R

Tez var på Bergenstur i helgen, og vi var invitert til Anders R på middag og brettspill på lørdagskvelden. Etter at maten var servert og fortært, var det på tide å finne ut  hva folket hadde lyst til å spille. Vi Delte oss i 2 grupper på 3 og 4.

Gruppe 1: Anders, Morten og Øystein L hadde lyst til å prøve Railroad Tycoon, hvor Anders var den eneste som hadde prøvd det før. Til tross for advarsler om hvor lite lurt det var, så fikk Anders østkysten alene, mens Morten og Øystein slåss om innlandet. Østkysten er så god, at selv regelboken sier at ikke under noen omstendigheter må en person få ha monopol her. Da er det vel ingen overraskelse av at Anders vant, og spillet gikk faktisk mye raskere enn vi er vant til.

Gruppe 2: Håvard og jeg skulle lære Jannicke og Tez Illuminati. Selv om vi hadde det moro, så gikk det litt trått, så når Railroad-gjengen ble ferdig så avsluttet vi også uten noen vinner.

Klokken gikk etterhvert mot midnatt og Morten tuslet hjemover, mens resten av oss satte oss til for litt zombie-slakting i Last Night on Earth. Håvard og jeg spilte zombier, og våre tapre helter trakk «All Zombies Must Die» som oppdrag: Drep 15 zombier før tiden går ut eller 2 av heltene blir drept. Dette snur målet med spillet helt rundt, og når vi var litt uforsiktige og fikk 4 zombier drept av dynamitt helt i starten (uten å påføre noen permanent skade), så ble det det til at zombiene gjemte seg resten av spillet. Ikke helt hva vi er vant til, men det var kjekt for heltene å få seg en seier; de vant med 6-7 runder igjen, ganske suverent.

Reklamer
Published in: on mars 7, 2010 at 18:42  Legg igjen en kommentar  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2010/03/07/spillkveld-hos-anders-r/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: