Thursday-Night Table-Fight (TNTF) #0

Håvard og jeg hadde en aldri så liten prototyping av TNTF konseptet torsdag kveld. Først var vi en tur på Outland for å handle forsyninger; jeg hadde på forhånd bestemt meg for å kjøpe Agricola, men det viste seg at den ikke bare var utsolgt, men faktisk out-of-print fra forlaget. I stedet ble det noe samlingen min har savnet, to korte og enkle spill: Race for the Galaxy og Thurn & Taxis.

Vi begynte med å teste ut Thurn & Taxis:

Konseptet i spillet er å bygge postruter i Bavaria, og man får poeng for å være førstemann til å klare diverse mål; levere til alle byer i et område, levere til alle områder, bygge lange ruter etc. Vi klusset litt de første rundene med hvor veiene gikk, men vi kom veldig fort inn i det, og spillet fløt veldig bra. Et veldig simpelt spill, men enkel og grei moro.

Etterpå tok vi noen runder med Memoir’44, fortsatte videre gjennom scenarioene.

#2: Saine Mere-Eglise:Akse-makten var i starten veldig bekymret over foreldingen av troppene sine; han hadde en stor gruppe på hver flanke og ingenting i midten. De allierte hadde en relativt stor gruppering i midten, og litt forskansninger på flankene. Etter harde kamper i midten, fikk aksemaktene et gjennombrudd på sin høyre flanke, og klarte å drepe de allierte styrkene i den sektoren rett før forsterkningene fra midten kom frem. 4-3 seier til Axis.

#3: Sword Beach: Allierte sløste vekk sine armors på at de angrep alt for langt forran linjen; infanteriet kom seg aldri opp fra stranden (mistolket litt reglene om landstiging). Spesialtroppene klarte til slutt å slå gjennom på venstre flanke, til en knepent 5-4 seier for de allierte.

4: Pointe-du-hoc: Grunnet ekstrem flaks for de allierte her (storm-angrep for alle tropper i midten, hvorp 7 av treff på 8 forsøk) ble det en kort affære, så vi spilte igjen.

Andre forsøk slo de allierte gjennom fra sin høyre flanke, videre gjennom midten og vant med å ta en av skogene. Mye jevnere andre runde, men aksemaktene fant ut at de hadde spilt litt vel passivt.

En ganske så vellykket spillkveld, ser frem til flere deltagere neste uke 🙂

Reklamer
Published in: on mars 18, 2010 at 23:32  Legg igjen en kommentar  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2010/03/18/thursday-night-table-fight-tntf-0/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: