TNTF #1

Oppmøte på første runde med TNTF var ikke allverdens; etter å ha ventet litt på de som sa de skulle komme og gi «maybe»-ene en sjangs til å dukke opp, så var det bare Håvard og undertegnede.

Vi fant ut at det var på tide med en runde Factory Manager, og innimellom sløving og andre forstyrrende elementer rakk vi to runder.

Første runde klarte Håvard å blokkere og brukte workere på å gå først de siste rundene; resulatet var at jeg ikke fikk mere enn tre maskiner og hadde ingenting å kjøpe siste runden. Dette medførte at jeg ikke fikk de beste maskinene, men jeg fikk de til gjengjeld billigere, og med de oppsparte midlene fra runde 4 dro jeg likevel forbi på inntekt og vant til slutt.

Andre runde startet omvendt, med Håvard som første spiller. Denne gangen kjøpte vi begge personell-robot i runde 3, som medførte et gigantisk marked i runde 3; hvor begge plukket gode maskiner. Håvard fikk nok de beste selv om han var sist, men jeg plukket opp nøyaktig de jeg trengte for å gå frem til 10 i lager og produksjon. Fjerde runde så en tung kamp om å gå først for å få kjøpt den siste pallen; jeg endte opp med å betale 2 workere og vant lagerkampen 15-12 (men økte produksjonen kun til  12). Håvard svarte med å nekte meg produksjon i siste runde, så nok en gang gjorde jeg ingenting i siste runde og vi ente begge med 12 i inntekt; til tross for at strømnprisen var den høyeste jeg har sett (endte på 6) og Håvard hadde endel mindre strømforbruk vant jeg knepent med 6 elektro.

Factory Manager med to spillere fungerte ganske bra, og var en litt annen opplevelse enn med flere; endel mere fokus på hva den andre personen gjør. Spilletid var ca 1 time effektivt per runde.

Reklamer
Published in: on mars 25, 2010 at 11:25  Comments (1)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2010/03/25/tntf-1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLegg igjen en kommentar

  1. Jeg ville ha kommet dersom jeg ikke var syk. 😦


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: