A Trip Down Memory Lane: Baldur’s Gate

Jeg har nylig fått øynene opp for et nytt flott rollespill på data, Dragon Age: Origins. Dette fikk meg til å tenke tilbake til «de gode gamle dager» med Baldur’s Gate serien.

Baldur’s Gate: Spillet som sammen med Diablo gjennopplivet rollespill på data. Jeg har gode minner om hvor utrolig pinglete man var i starten av spillet; det skulle fryktelig lite til for å dø. Desverre mistet jeg savegamene mine etterhvert som jeg nevnet meg slutten, og den harde starten gjorde at det ikke fristet å prøve igjen.

Dette var før jeg hadde noe særlig kunnskap om Forgotten Realms settingen, så jeg kjente ikke igjen karakterer som Drizzt og Elminster, så tror det kunne vært moro å prøve å spille gjennom på nytt.

Tales of the Sword Coast: Utvidelsespakken som jeg aldri fikk prøvd, så nok en god grunn til å spille gjennom på nytt.

Shadows of Amn: Spillet hvor ting virkelig begynner å ta av i serien; karakterene dine begynner å bli ganske mektige, og plotet flyter glimrende. I likhet med nyere BioWare spill, er det mange, lange og varierte sideting å gjøre, og man har stor frihet i hvilken rekkefølge man gjør ting.

Målet med spillet er i første omgang å redde din gamle venn Imoen, som har blitt tatt til fange for uloblig bruk av magi. Ferden går videre innom minnerike steder som Underdark, før du møter din erke-nemesis.

Throne of Bhaal: Avslutningen på sagaen; karakterene dine kan etterhvert bli helt vanvittig mektig; men det trengs for denne gangen er det din egen udødelighet du slåss for.

Reklamer
Published in: on april 7, 2010 at 16:43  Legg igjen en kommentar  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2010/04/07/a-trip-down-memory-lane-baldurs-gate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: