Alexander II: The Wuss

Civ5 innførte achievements, som man jo såklart må ha. Desverre er det så teit satt opp at for å få achievement for de lave vanskelighetsgradene, så holder det ikke å vinne på en høyere. Så her har vi oppfølgeren; Alexander the Wuss. Vi spiller Chieftain på Duel kart, for å få noen veldig enkle achievements.

Denne gangen er målet vårt simpelt å vinne så fort som mulig med å slå ut motstanderen vår. Vi er ikke redd for å bygge en by eller to om det nødvendig. Vi får en veldig vannrik start, og bygger på stedet. Nok en gang går vi for scout og animal husbandry i starten. Vi får en gratis settler i den første ruinen, som vi sparer til vi vet hvor det er hester. I øst møter vi motstanderen vår, som er Washington. Animal Husbandry kommer inn, og vi ser ingen hester før vi flytter scouten sørover.

Vi flytter settleren vår nedover for å fange inn hestene, og når vi skal velge policy går vi såklart for Honor. I 2400 BC kan vi kjøpe vår første Companion Cavalry, og om noen få runder er to til ferdig produsert. i 2080 BC har vi to Companion Cavalry på grensen og en tredje på vei, så vi erklærer krig. 2 runder senere må Washington gi tapt.

Reklamer
Published in: on september 26, 2010 at 01:46  Legg igjen en kommentar  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2010/09/26/alexander-ii-the-wuss/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: