Long Time No Play

har blitt ganske lenge siden forrige spill-oppdatering her. Det ble noen spillrunder i løpet av høsten (inkludert et kort – 5 timer – Arkham Horror, og Twilight Imperium), men ingenting som har vært noe å fortelle om.

Etter nyttår så har det vært noen små-runder; sist helg fikk Håvard og jeg lurt med Jonis på noen runder med Pandemic. Først en runde med vanlig (5) som vi klarte uten problemer, før vi testet litt fra utvidelsen. Heroic (7) ble bittelitt for vanskelig, men vi var ganske nær å klare det, mens vanskelig (6) med mutasjoner gikk uten problemer; antagelig grunnet litt flaks. Vi hadde veldig mange «blå» byer i starten, og fikk utryddet den veldig tidlig som førte til et lettere trykk enn ellers.

Ellers har jeg fått prøvd en klassiker fra barndomen (som jeg aldri fikk prøvd den gangen), Flukten fra Atlantis som faktisk var ganske underholdendes. Jonis og jeg hadde og en runde med Turn & Taxis tidligere.

Ellers håper jeg å få i gang litt jevnlig spilling igjen; tenkte en ukentlig spillkveld for de som har tid på tirsdager, samt noen samlinger i helgene.

Reklamer
Published in: on februar 3, 2011 at 16:42  Legg igjen en kommentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2011/02/03/long-time-no-play/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: