Fullt Hus

I det siste har jeg prøvd å få til en skikkelig spillkveld, og fredag for en uke siden hadde folk endelig anledning til å delta, og delta gjorde de til gangs. Vi ble hele 8 stk (pluss to firbeinte), mange nok til at vi måtte dele oss i to grupper.

Åsmund, Håvard N., Anders F. og Cecilie prøvde K2 (som jeg fikk av Håvard H. til jul), og etter litt kluss med reglene i starten hadde de en artig runde. I K2 styrer man to fjellklatrere, som får poeng utfra hvor høyt opp på fjellet de klarer å komme seg. Underveis må man ta hensyn til dårlig vær, som kan gjøre reisen meget hasardiøs, så det handler også om å overleve til slutten av spillet. Det endte med at Åsmund måtte slå leir på toppen av K2 og på den måten hindret andre i å nå toppen, siden han ikke hadde plass til å komme seg ned igjen.

Jonis, Ørjan, Håvard H. og undertegnede fant frem Factory Manager (forøvrig første gang vi har spilt det med mere enn 3 stk). Etter et tett spill (som vanlig preget av mangel på lagerplass), stakk Jonis av med en noe overraskendes men klar og velfortjent seier.

Kvelden var fortsatt relativt ung etter dette, så enkelte ble med på en ny runde. Selv prøvde jeg Trailer Park Wars sammen med Anders og Cecilie. Spillet går ut på at man driver en «Trailer Park», og trekker og spiller kort for å tiltrekke seg leietakere og forkludre livet for de andre parkene. Ikke et veldig seriøst spill, men bra humor om man liker denslags.

Imellomtiden spilte Jonis og begge Håvard’ene Pandemic. Første runden ble et lite anti-klimaks; litt uvørenhet i starten kombinert med et fryktelig tidlig utbrudd gjorde at de tapte før man hadde kommet to runder rundt bordet. Noe sånt ber jo bare om revansj, men det gikk ikke veldig mye bedre den gangen. Til tross for at de kunne skimte seieren i det fjerne, kom det en utidig kjede-reaksjon på utbrudd, og tok de fra ett utbrudd til game-over på ett kort.

Alt i alt var det en veldig koselig aften, håper det kan gjentaes flere ganger i løpet av våren.

Reklamer
Published in: on februar 16, 2011 at 16:49  Legg igjen en kommentar  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2011/02/16/fullt-hus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: