TNTF 2012 Christmas Edition

Det site året har sett relativt lite brettspill, men for det neste året har jeg som mål å vekke til live TNTF igjen. Ettersom det var endel av oss som hadde behov for å finne på noe moro, ble det en tyvstart i romjulen. Ørjan endte opp  med å ha det hos seg, og selv med litt avbud av folk som hadde lyst til å være der, endte vi opp med endel. Utenom Ørjan og undertegnede kom også Elisabet, samt Bjørnar som tok med seg Jørund, Trude og Patrick (etterhvert).

Det første spillet vi prøvde, var ny-innkjøpt for anledningen, Libertalia. Her er man et piratskip på tokt, hvor man man bytter på å sende forskjellige medlemer av mannskapet ut for å plyndre. Alle har de samme folkene tilgjengelig, men det gjelder å velge de rette effektene til rett tid samtidig som man prøver å forutse hva de andre vil gjøre. Det er mange muligheter for å gjøre livet surt for sine motspillere.

Bjørnar kom langt bakpå etter første tokt når han prøvde å gå for en skattekart kombinasjon (som gir masse poeng om man klarer det, men ingenting om man feiler). Kanskje derfor fikk kan lite forstyrrelse på de neste to toktene, og seilet inn til en hårfin andre-plass bak undertegnede. Spillet var meget artig, og veldig passende for 6 spillere.

Neste spillet var 7 wonders, som er laget for mange spillere. Til tross for endel som ikke hadde spilt det før, gikk denne runden unna veldig fort.

  • Øystein: 49, litt av alt.
  • Bjørnar: 69, massiv science, lite annet.
  • Trude: 84, masse ressurser og militær, litt av alt annet.
  • Elisabet: 40, Litt av alt.
  • Patrick: 56, Blå og penger, litt av alt annet
  • Jørund: 54, Blå, penger og militær.
  • Ørjan: 29, Prøvde på militær, men havnet mellom de to andre som gjorde det samme, og endte med lite av alt.

Som en avslutning på spillingen før samlingen ble rent sosialt, hadde vi en rask runde Zombie Dice. For å gjøre den litt mindre kort, spilte vi til 21+ hjerner i stedet for 13. Bjørnar hadde nok en nydelig start, og spiste hele 0 hjerner på de første 4 rundene,  mens Ørjan og Patrick hadde spist 16, og undertegnede 15. I løpet av de neste par rundene kom jeg meg først til 20, og var så den som avsluttet spillet med 8 hjerner til på samme runde, for en total av 28. Bjørnar var faktisk den eneste andre som kom over 21, til 22 hjerner, og tok dermed sin tredje andreplass av tre mulige.

Reklamer
Published in: on desember 30, 2012 at 12:29  Legg igjen en kommentar  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tarkeel.wordpress.com/2012/12/30/tntf-2012-christmas-edition/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: